18 januar 2011

Granitskærver i indkørsel

Granitskærver i indkørsel

Hvis du har besluttet dig for at udlægge granitskærver i din indkørsel, så er der her nogle gode råd som kan hjælpe dig på rette vej.

Underlaget som granitskærver skal udlægges på skal være hårdt. Det vil sige det går ikke med blød jord eller grus, hvis du har fjernet de gamle fliser. Underlaget skal være hårdt lidt ligesom underlaget på en sommerhusgrund hvor bilen plejer at holde.

Er underlaget ikke hårdt, så fjern ca. 10 cm. over det hele og udlæg 10 cm. stabilgrus, som bankes med en vibrator. Sørg for at brug afsætningspinde og snore for at få underlaget jævnt. Vibratoren kan du leje i et byggemarked. Herefter kan du udlægge granitskærverne i et lag på ca. 5 cm.

Størrelsen på granitskærver er også væsentlig. Jeg vil anbefale størrelsen 11/16 millimeter eller evt. 16/22 millimeter. Den mest populære er 11/16. Vælg ikke en mindre størrelse, da disse skærver har nemt ved at sætte sig fast i bildæk. Giver en irriterende lyd når man kører rundt på vejene. Samt mulighed for stenslag for bagvedkørende billister.

Vedr. farve, så kig på hvilken farve belægning du evt. har, husets farve eller tagets farve. Der er mange indfaldsvinkler. Sorte granitskærver er mest populære efterfulgt af grå granitskærver, rød sorte granitskærver, hvide granitskærver og blå rønne granitskærver.

Skal du igang - så besøg Stensalg.dk her kan du finde priser med det samme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar